Masonry No Margins Full Width 100%

Check out our Latest News!

Fjalimi i rektorit në ceremoninë e hapjes së Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2024

Rector’s Speech at AUF’s Regional Conference of Rectors of Central and Eastern Europe: International of Higher Education Institutions in Central and Eastern Europe

Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës së Administratës

Rector’s welcoming speech during the Second International Student Conference of Civil Engineering (ISCCE 2024)

Rector’s Speech during the lecture: “Diverse Dynamics – Women Cultivating the Science Ecosystem” held on International Women’s Day

Fjala e rektorit Qerimi me rastin e Inaugurimit të Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike të UP-së

21 Shkurti – Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Zbulimi i gjuhës së urrejtjes

Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare

Fjalimi i Rektorit në ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve për studentët e dalluar / lista e Rektorit, me rastin e 54 vjetorit të UP-së