21 Shkurti – Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Zbulimi i gjuhës së urrejtjes

Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare

Fjalimi i Rektorit në ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve për studentët e dalluar / lista e Rektorit, me rastin e 54 vjetorit të UP-së

Artikuj të veçuar

Një adresë e re për Shëndetin Mendor
Pa kategori

Një adresë e re për Shëndetin Mendor

Shkruan Prof. As. Dr. Fitim Uka A ju ka ndodhur ndonjëherë të dëshpëroheni me veten, të zhgënjeheni shumë nga të tjerët, ta urreni punën, ta humbni besimin dhe shpresën për të ardhmen? Tingëllon e vështirë vetëm po ta imagjinoni e sa e vështirë mund të jetë nëse e përjetoni vërtet?! Asgjë më nuk është e njëjtë....

Autor i veçuar

Prof. Ass. Dr. Arben Hajdari

Profesor në Fakultetin Filozofik