Blogu i Rektorit

Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare

Të nderuar, Është kënaqësi e veçantë për mua që në emrin e universitetit t’ju uroj mirëseardhje në këtë sallë të senatit akademik dhe në këtë ditë emblematike ndërkombëtare që shënon gjuhën amtare. Është po ashtu privilegj që unë sot do te kem mundësinë që të nënshkruaj një marrëveshje domethënëse bashkëpunimi me ministren Nagavci, jo vetëm si dëshmi...


Fjalimi i Rektorit në ceremoninë e ndarjes së mirënjohjeve për studentët e dalluar / lista e Rektorit, me rastin e 54 vjetorit të UP-së

Të nderuar anëtarë të Këshillit Drejtues,Të nderuar prorektorë,Të nderuar dekanë të njësive akademike,Të nderuar prodekanë,Të nderuar përfaqësues të studentëve,Të dashur studentë, Sot, teksa jemi mbledhur në këtë mjedis emblematik të universitetit tonë të dashur, e gjejmë veten të rrethuar me profesorë dhe studentë që janë dëshmi e rrugës së dijes dhe traditës universitare që është zhvilluar...