Pa kategori

Pse të studiosh në Universitetin e Prishtinës?

Studimet në Universitetin e Prishtinës paraqesin një mundësi të shkëlqyer për orientimin tuaj në karrierë. Janë një serë arsyesh pse UP-ja duhet të jetë institucioni në të cilin ju duhet të kaloni gjysmë-dekadën e radhës të jetës suaj, e të cilat po i listoj më poshtë: Cilësia e arsimit UP-ja është institucioni më i vjetër, më i...

Një adresë e re për Shëndetin Mendor

Një adresë e re për Shëndetin Mendor

Shkruan Prof. As. Dr. Fitim Uka A ju ka ndodhur ndonjëherë të dëshpëroheni me veten, të zhgënjeheni shumë nga të tjerët, ta urreni punën, ta humbni besimin dhe shpresën për të ardhmen? Tingëllon e vështirë vetëm po ta imagjinoni e sa e vështirë mund të jetë nëse e përjetoni vërtet?! Asgjë më nuk është e njëjtë....