Karrierë

Top drejtimet më të kërkuara në UP

Fatbardha Vitia, studente në Departamentin e Gazetarisë Vendimi se çka do të studiojmë nuk është asnjëherë i lehtë. Për të rinjtë, Universiteti i Prishtinës ofron një serë programesh studimore. Në këtë artikull, ju do të informoheni më shumë për pesë drejtimet më të kërkuara në UP në vitet e fundit, si dhe perspektiven e secilit prej...


Universiteti i Prishtinës për herë të parë në “Times Higher Education”

Universiteti i Prishtinës ka shënuar arritjen e radhës në rrafshin ndërkombëtar. Për herë të parë që nga themelimi i tij institucioni ynë është renditur në Times Higher Education (THE), një pikë referimi global për përsosmëri në arsim të lartë, kërkim shkencor dhe inovacion. Renditja vjetore "THE” vlerëson në mënyrë rigoroze universitetet në mbarë botën. Në këtë...