Aside

Fjalimi i rektorit në ceremoninë e hapjes së Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2024

Të nderuar zonja dhe zotërinj, Të nderuar profesorë, Të nderuar studentë, Të nderuar të pranishëm, Mirë se vini në Edicionin e 24-të të Universitetit Ndërkombëtar Veror të Prishtinës, PISU 2024. Jemi mbledhur sot në këtë pjesë qendrore të kryeqytetit tonë të dashur, Prishtinës, menjëherë përballë selisë së universitetit, simbol i dijes dhe përparimit, për të nisur një udhëtim zbulimi...