Seminari XLI ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqipëtare

Seminari XLI ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqipëtare

Njihuni me përgatitjet, temat dhe programin e Seminarit të 41-të me rradhë, i cili do të mbahet nga 14 deri më 25 gusht. Mysafir të Jeta Abazi-Gashit janë; Bardh Rugova, Liridona Bërkolli dhe Abdulla Rexhepi

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *