Projekti “Gazetarët e rinj”, gjuha e urrejtjes dhe përpjekjet në luftimin e saj

Projekti “Gazetarët e rinj”, gjuha e urrejtjes dhe përpjekjet në luftimin e saj

Në këtë episod të UP Podcast, profesori në Departamentin e Gazetarisë, Muhamet Jahiri dhe gazetari Eduart Krasniqi, së bashku me moderatoren Erlinë Koca, diskutojnë rreth gjuhës së urrejtjes dhe përpjekjeve për ta luftuar atë. 

Një prej iniciativave të tilla është edhe projekti “Gazetarët e rinj”, program i komunitetit lokal të OKB-së që zbatohet në Kosovë nga dy organizata ndërkombëtare UNDP dhe UNFPA, në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë në UP. Ky projekt paraqet një nismë të të rinjve të përkushtuar për të ndryshuar perceptimet dhe sjelljet e shoqërisë në lidhje me këtë dukuri. 

Për më tepër, dëgjojeni diskutimin. 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *