Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës së Administratës

Fjalimi i Rektorit me rastin e shënimit të Ditës së Administratës

E nderuara prorektore,
I nderuar sekretar i përgjithshëm i universitetit,
I nderuar shef i personelit,
Të nderuar anëtarë të stafit administrativ,
Të nderuar kolegë,
Të nderuar të pranishëm,

Sot, jemi mbledhur për të shënuar Ditën e Administratës, ditë kjo kur ne nderojmë dhe shprehim vlerësimin e sinqertë për punën dhe kontributet e jashtëzakonshme që secili prej jush jep për Universitetin.

Ju jeni profesionistët e administratës së institucionit tonë, individët e përkushtuar që punoni pa u lodhur në prapaskenë për të siguruar mbarëvajtjen e çdo aspekti të jetës universitare. Pavarësisht nëse është puna me studentë apo ofrimi i shërbimeve thelbësore mbështetëse, angazhimi dhe puna juaj e palodhur përbëjnë themelin mbi të cilin qëndron universiteti ynë.

UP-ja mbetet e përkushtuar për të mbështetur zhvillimin profesional të stafit administrativ. Ne e njohim rëndësinë e investimit në rritjen dhe avancimin tuaj, jo vetëm për të mirën tuaj, por edhe për të mirën e të gjithë komunitetit tonë universitar. Prandaj, në objektivat tona, ne kemi paraparë që të vazhdojmë të ofrojmë mundësi trajnimi, programe të shkëmbimit të praktikave dhe mbështetje për avancimin tuaj të vazhdueshëm në fushat tuaja përkatëse të ekspertizës dhe përgjegjësisë.

Duke ofruar mundësi për rritje dhe avancim, ne synojmë të frymëzojmë dhe motivojmë çdo anëtar të stafit tonë që të arrijë potencialin e tij/saj të plotë dhe të kontribuojë në mënyrë domethënëse në misionin e universitetit.

Në këtë ditë të veçantë, le të shprehim mirënjohjen tonë më të thellë për punën tuaj të jashtëzakonshme dhe përkushtimin e palëkundur. Pa përpjekjet tuaja të palodhura, universiteti ynë nuk do të ishte qendra që është sot.

Ndërsa shikojmë nga e ardhmja, le të vazhdojmë të punojmë së bashku për të krijuar një mjedis ku çdo anëtar i stafit tonë administrativ të ndihet i fuqizuar, i vlerësuar dhe i mbështetur. Universiteti i Prishtinës është krenar që ka një ekip kaq të jashtëzakonshëm administrativ dhe unë jam i nderuar të udhëheq këtë institucion përkrah jush.

Faleminderit për gjithçka që bëni, dhe ju uroj këtë ditë!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *